Send blomster til noen du er glad i

Send blomster til noen du er glad i

Bestill blomster på nett, og få de levert på døren til ønsket adresse. Du kan også sende blomster til utlandet!

Det finnes mange anledninger for å sende blomster som en oppmerksomhet. Det finnes mange anledninger for å sende blomster som en oppmerksomhet. Kanskje ønsker du å gratulere en venninne med ny jobb, glede bestemor på bursdagen hennes, eller overraske kjæresten på valentinsdagen? En flott blomsterbukett levert på døra vil garantert sette et smil om munnen på den du vil glede.

Blomster til enhver anledning

De aller fleste setter pris på å bli overrasket med blomster. De ser flotte ut, de lukter godt og de setter preg på plassen den blir satt på. Blomster er gaven som passer om du skal glede, trøste, gratulere, overraske eller imponere. Vi sender friske og flotte blomster over hele Norge og til utlandet. 

Hvorfor bestille blomster på nett

Ved å bestille blomster over internett er du ikke avhengig av å være på rett sted til rett tid. Nå kan du befinne deg hvor som helst, og planlegge hvilken bukett eller blomsteroppsats du ønsker å sende. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hvilken blomst du ønsker å sende, så sørger vi for at buketten leveres trygt og raskt på døren hos den du vil glede.

Blomster og sjokolade

Nå kan du, i tillegg til å bestille blomster, også bestille gavepakker som inneholder blomster, cider og deilig konfekt. Hva med en gavepakket bukett med femten flotte røde roser og en stor eske med utsøkt konfektbiter? Dette er en sikker vinner.

Dette er anledningene for å gi blomster

Det er alltid gøy å gi bort gaver, enten det er som julegave, bursdagsgave, farsdagsgave, morsdagsgave, eller når du ganske enkelt bare vil skjemme bort noen. Noen ganger skal det ikke mer til enn en hyggelig blomst for å vise takknemlighet eller omtanke. 

Blomster som gave

Nå kan du trygt og enkelt bestille blomsterhilsener med blant annet gaver som sjokolade, vaser, bamser og lys. Har du andre ønsker enn de som vises på nettsiden? Ta kontakt med din blomsterforretning og finn den beste løsningen for deg.  

Blomster til noen som er syk

Blomster bryter opp med friske farger og god lukt. For noen vil dette være den lille oppmuntringen som trengs i en vanskelig tid. Buketter fås i alt fra duse og lyse farger til sterke og fargesprakende oppsatser. Send en oppmuntrende bukett med ønske om god bedring. Vi leverer i hele Norge via lokale blomsterforhandlere. 

Blomster ved dødsfall

Når noen man kjenner opplever å miste noen i nær familie eller bekjentskap, er det viktig å vise omsorg og omtanke. En vanlig måte å gjøre dette på er å sende en kondolansebukett. 

Vi leverer din kondolansehilsen på døren til de pårørende i både inn- og utland.

Gratulasjonsblomster

Kjenner du noen som nylig har kjøpt nytt hus, startet i ny jobb, bestått en vanskelig eksamen, eller som har blitt foreldre? Anledningene til å gi en blomstergratulasjon er mange, og våre nettbutikker bugner av blomstrende gaver. En bukett gleder. Vi har buketter i alle farger og fasonger, og våre flinke dekoratører oppfyller dine helt spesielle ønsker. 

Årsakene er mange, vi har blomstene. Alt du behøver å gjøre er å søke opp navn for å finne adressen, sammenligne blomsterbutikker, og så legge inn blomsterbestillingen din.

Større utvalg på ett sted

Ved å bestille/sende blomster via våre nettsider har du flere blomsterbutikker å velge mellom på ett sted. Vi har et stort utvalg av blomster, snittblomster, buketter, dekorasjoner, oppsatser og gavesett. Du kan få hjelp, tips og råd om b.la. stell, klima, og oppbevaring av blomster hos din foretrukne blomsterleverandør.

Raskt levert på døra

Hos Interflora, Mester Grønn og Euroflorist finner du friske blomster til alle anledninger, men du lurer kanskje på hvordan det fungerer å sende blomster via internett? Etter du har lagt inn din bestilling, setter en blomsterdekoratør sammen en fin bukett tilpasset anledningen. Blomstene pakkes forsiktig, og leveres trygt på døren til adressen du har oppgitt.