Gled noen ved å sende en blomsterhilsen

Gled noen ved å sende en blomsterhilsen

De blomsterhilsenene som kommer uventet, er de som gleder mest. Gled noen i dag med en uventet blomsterbukett levert på døren.

En blomsterhilsen er alltid en hyggelig oppmerksomhet for å vise takknemlighet, gratulere noen eller sende lykkeønskninger. En blomsterhilsen passer til alle anledninger.

Send blomster med en liten hilsen til noen du er glad i. Det vil glede!

Vis takknemlighet med blomster

Det finnes mange måter å vise at man er takknemlig på. Noen bruker ord, andre bruker handlinger, som for eksempel å gi eller sende en blomsterhilsen. Blomster er vakre, de er levende og tilsetter et hvert rom flotte farger og god lukt. Valg av ord blir forsterket når det i tillegg blir gitt flotte blomster.

Gratulere med en blomsterhilsen

Har venninnen din akkurat blitt mamma, har du blitt invitert til et jubileum eller kjenner du noen som har prestert på et høyt nivå? Da er det en flott anledning å kunne gi blomster. Blomster kommer ikke bare i buketter med lange stilker. Blomster kan man også få i lave oppsett, pyntet med for eksempel bamser og fargebånd, tall som indikerer jubilantens årstall, eller tall som indikerer en ny rekord. Blomsterforhandlerne bistår gjerne med gode ideer og forslag.

Å ønske noen lykke til med blomster

Å gi blomster til noen med ønske om lykke til vil alltid bli satt pris på. Om det er å starte i ny jobb, ta en eksamen, gjennomgå en operasjon, eller starte et nytt studie vil blomster være en flott oppmerksomhet å gi. Blomster kan gis som oppsett, dekorasjon, bordpynt eller som en del av en større gave.

En blomsterhilsen med ønske om god bedring

Når noen du kjenner har blitt syk eller skadet seg, kan en blomsterbukett være en fin oppmuntring. Blomster setter en god stemning på tilværelsen og gjør blant annet sterile sykehusrom mer livlig og hyggelig. Ønsk noen god bedring med å sende en blomsterhilsen.

En trendy blomsterhilsen

Blomster og interiør går hånd i hånd. Nye trender dukker opp, og dette påvirker også hvilke blomster og vaser som brukes i de norske hjem. På blomsterbutikkenes hjemmesider finner man inspirasjon til oppsett og hva som er trendy i dag. Dette er til god hjelp når man sender en blomsterhilsen til den som er trendbevisst.

Gled bestemor med en blomsterhilsen

Bestemødre blir veldig takknemlige når de får blomster. Mange har kanskje allerede blomster stående i vinduskarmen, på bordet eller i trappeoppgangen, men å få tilsendt en blomsterhilsen fra barn eller barnebarn blir nok satt ekstra stor pris på. Kanskje du har en trendy bestemor som har en favorittblomst eller favorittfarge?