Gi blomster som gave til noen du ønsker å glede

Gi blomster som gave til noen du ønsker å glede

Bestill blomster og gi en flott blomsterbukett som gave til mamma, søsteren, en god venninne eller en kollega. Blomster kan også sendes til utlandet.

Gi blomster som gave

Blomster er like forskjellige som oss mennesker. Blomster kommer i alle regnbuens farger, størrelser og former. Derfor vil også en blomsterbukett, oppsats eller dekorasjon alltid bli unik, og ingen gave vil bli lik. Når du skal gi blomster som gave kan det for eksempel være lurt å tenke på hvilken interiørstil eller farger personen liker.

Blomster og interiørtrender

Noe av det vi ser i dag er at blomstertrenden står i stil med interiøret i mange hjem. Frem til nå har mange hjem vært preget av hvite vegger, med interiør i farger som sølv, hvitt, grått og svart. Det har derfor ikke vært like vanskelig å finne blomster som passer et slikt hjem. Nå har flere begynt å eksperimentere med kontrastvegger eller malt hele rom i en sterk farge. Når du skal gi en blomstergave, men ikke er helt sikker på hva du skal gi, kan du lete etter inspirasjon i personenes interiørstil.

Historien bak å gi blomster som gave

Blomsterspråket sto sterkt i overklassens flørtekultur på 17- og 1800-tallet. I en tid der menn og kvinner hadde en mer blyg omgangsform enn i dag, og telefon og e-post ikke var påtenkt, var blomsterspråket en barrierebryter. Ved å sende blomster kunne man si mye uten å bruke ord. Dette kodespråket stammer opprinnelig fra Tyrkia, der kvinnene ikke hadde anledning til å uttrykke det de måtte ha på hjertet. I stedet sendte de blomster og andre gjenstander til sine bekjente. I dag kjenner vi det mer som en hyggelig gest å gi blomster til kjente og kjære, og et uttrykk som ofte er brukt er «si det med blomster».

Personlig blomstergave med sjokolade

Det er koselig å sende blomster for å glede, men ligger det noe annet ved siden av blomstene, vil overraskelsen bli ekstra hyggelig. Nå kan du bestille en blomsterbukett med en tilleggsgave, som for eksempel en liten konfekteske, bamse eller en personlig gave. Hva passer vel bedre enn en blomsterbukett og sjokolade dersom du ønsker å gi det lille ekstra?

Blomster som gave og overraskelse

Er du på reisefot eller strekker ikke tiden til? Da er det perfekt å gi blomster som gave. På blomsterforretningens nettsider får du nå bestilt blomster med både duftlys, sjokolade, cider, lakris, konfekt i rød hjerteformet boks og designvaser.

Hvilke blomster passer som gave?

Det finnes mange anledninger for å gi blomster som gave. Det gjelder både vinter som sommer og høst som vår. Hvert år dukker det opp anledninger hvor blomster vil være en vakker gave å gi. Valentinsdagen, morsdag, bursdager, begravelser og konfirmasjoner er anledninger hvor blomster ofte brukes. De aller fleste blomster passer til alle anledninger og kan brukes på tvers av forskjellige selskaper.

Tyvstart våren med flotte tulipaner

Tulipaner er fargesprakende blomster som pynter opp vintermørke stuer. Tulipaner gir en liten forsmak på våren. I kombinasjon med grønt tilbehør blir blomsten en flott vinterbukett. Tulipaner er en flott gave i seg selv, men kan også gis i tillegg til sjokolade, lakris eller et deilig duftlys. Bestill en blomstergave på nett, og velg mellom et hav av buketter, potteplanter, vaser og spennende gavepakninger for alle anledninger.