Gi flotte blomster som gave til venninne

Gi flotte blomster som gave til venninne

Blomster er ikke bare fine å se på, de har også en betydning. En blomsterbukett viser omtanke, og er en perfekt gave til en god venninne.

Det finnes utallige årsaker for å gi blomster til ei venninne. Det kan være alt fra vertinnegave, når hun har stelt i stand en sommerfest eller grillfest, til å vise sin medlidenhet når hun har mistet noen i nær familie eller omkrets.

Anledningene er mange og en blomsterbukett vil alltid glede

Enten du gir din venninne en vakker blomsterbukett i innflytningsgave, vertinnegave, ønske om god bedring eller takke for hjelpen, vil blomster alltid være en takknemlig gave å gi. Friske og fargesprakende blomster setter vi alle pris på.

Hvorfor gi blomster som gave

Det er ikke alltid like lett å komme med noen velvalgte ord i enhver situasjon. Alle mennesker reagerer forskjellig på budskap man får gjennom livet. Noen ønsker mye

oppmerksomhet, mens andre ønsker å trekke seg litt tilbake. Uansett hvilken livssituasjon man er i, så finnes det alltid plass til en liten blomst. Blomster er levende og de kommer i en rekke farger og fasonger. Blomster passer til alt, og i alle sammenhenger.

Vis at du bryr deg

Nå som sosiale medier er så populære, og mye av dagens “sosialisering” går via nett, er det kanskje enda mer viktig å vise venninnene sine at man faktisk setter pris på de. Ikke bare bak skjermen, men også i den virkelige verden. Enten dere skal møtes for en venninnekveld med film og mat, eller lage en felles lunsj, vil det nok komme som en positiv overraskelse om man dukker opp med blomster.

Grønne planter

Grønne planer er en del av dagens trendbilde, og mange ønsker seg grønne og friske planer. Miniatyrutgaver av busker og trær blir ofte brukt som dekor i dag. Om disse håndteres riktig, vil disse leve i lang tid. Riktig gjødsling og vanning er nøkkelen til friske og frodige grønne planter.

Blomsterspråket

Som kjent har blant annet roser sitt eget språk. Det har med tiden visnet mer og mer ut, men helt borte er det ikke. Orange roser er nydelige og betyr «jeg er din trofaste venn». Å få en slik bukett lyser opp og setter farge på rommet. Ser man bort ifra betydningene av blomster og roser, har man utallige muligheter. En blomsterbukett med forskjellige blomster er også en fin bursdagsgave.

Tre anledninger for å gi blomster til din venninne:

Vertinnegave

En hagefest krever en del logistikk både når det kommer til innkjøp, men også når det kommer til det estetiske. Hva med å sende verten blomster på forhånd? Legg ved en hyggelig hilsen, der du takker for invitasjonen og forteller at du gleder deg til festen. Det blir garantert satt pris på. Hva er vel ikke finere enn et festpyntet bord med friske fargerike blomster?

Send hjertevarmende blomster som takk

Ei god venninne vil stille opp i alle situasjoner og til alle døgnets tider. Når du ønsker å vise din takknemlighet, kan du forsterke budskapet ved å gi blomster. Det fine med blomster er at de kommer i alle sesongens farger og det finnes alltid en blomst som passer anledningen din.

Blomster er den spesielle medisinen

For noen kan blomster hjelpe de som trenger en liten oppmuntring. Har man vært uheldig og skadet seg eller måtte oppholdt deg innendørs over en lenger periode, så er det veldig hyggelig om noen kommer med en liten blomst. Den frisker opp, lukter godt og gir liv til rommet.