Den flotteste bursdagspynten er friske og fargerike blomster

Den flotteste bursdagspynten er friske og fargerike blomster

Bursdagspynt bør stå i stil til personen som feires. Er små snittblomster eller større oppsatser det som matcher bursdagsbarnets personlighet best?

Blomster som bursdagspynt

Skal man feire barnas fødselsdag, mammas 50-årsdag, eller bestemors 80-årsdag, er blomster den perfekte bursdagspynten. Uansett hvor mange år man fyller er et blomsterpyntet lokale med på å sette stemningen for bursdagsfeiring. Blomster fås i alle farger, fasonger og størrelser. Blomster kan pyntes med som borddekorasjon, oppsett på vegg, eller som en ramme/bue. Her har man mulighet til å skape sitt helt eget uttrykk ved hjelp av blomster som bursdagspynt.

Blomster som bordkort

Når man skal samle nære og kjære til et bursdagsselskap, er det hyggelig å gjøre noe mer ut av bordkortene. De fineste bordkortene er de det er lagt litt personlighet i. Hva er vel hyggeligere enn å bli ønsket velkommen til bords med en blomst som bordkort? Selve bordkortet er prikken over i-en på et bursdagsbord som er dekket til fest.

Snittblomster i små vaser som bordpynt

Blomster skaper en vakker ramme rundt en bursdag, uansett om det er stort eller lite. Blomster vil alltid være med på å skape god stemning rundt bordet. Det er mange måter å dekorere et bord på. En av dem er å pynte med små glassvaser og fylle de med snittblomster. De er vakre å se på og perfekt som bursdagspynt. Små vaser er enkle å plassere og de kan enkelt plasseres på forskjellige måter. I vasene kan man for eksempel sette roser, cymbidium, germini, lisianthus eller brudeslør. Men blomstene behøver ikke nødvendigvis være små. Bursdagspynt av blomster kan også være større borddekorasjoner som kranser, lange oppsett eller andre blomsteroppsatser.

Finn stilen til bursdagsfeiringen

Hver person har sin personlighet, og dette bør gjenspeiles i bursdagspynten man velger.

Det er derfor lurt å finne ut hvilken stil man ønsker å pynte med. Stram, stilren og klassisk eller søt og romantisk, frisk og leken. Det er alltid lurt å ha god tid når man skal pynte til et bursdagsselskap. Start gjerne planleggingen tidlig, da har man tid til å gjøre eventuelle endringer underveis.

Hvilke blomster egner seg å pynte med i bursdager?

  • Blomster egner seg til enhver bursdag, uansett alder, eller tid på året. Roser, cymbidium, germini, lisianthus og brudeslør er bare et lite utvalg av de mange sortene som finnes. Din blomsterforhandler hjelper deg gjerne med å finne den bursdagspynten du ønsker.
  • Fem tips til pynting av bursdagsbordet:
  • Start med å finne fargetema. Mange velger hvite duker, og da har man fritt spillerom for valg av farger på blomster.
  • Med lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster gjør at gjestene ser hverandre over bordet.
  • Bruk av blomster gir et frodig og et feststemt bord som ikke behøver annen pynt.
  • Finn ut hvor mye blomster du trenger.
  • Dekk bordet med servise, glass og bestikk før man setter opp blomsterdekorasjonene.